Studietur

På CLASSIC tager vi på studietur for at møde en anden natur og kultur. Derved møder vi os selv på en ny måde. Og vi møder Gud på en ny måde.

I Grækenland kommer Paulus’ undervisning til live i mødet med Athens filosoffer, Korinths livsnydere og Thessalonikis spæde kristne med alle de forvirrede spørgsmål til deres nyvundne tro. Her vil du mærke, hvordan det kristne evangelium vækker modstand og sætter fri – i antikken og i dag.

Ikke kun fortidens Grækenland gør indtryk. Det gør nutidens sandelig også. Vi skal på krydstogt på det Ægæiske hav, hvor vi besøger tre charmerende øer og får mulighed for at bade. Sidst på ugen skal vi på en retræte vandring i Mt. Olympos nationalpark. Der vil også være mulighed for bestigning af det sagnomspundne bjerg Mt. Olympos – Gudernes bjerg – med overnatning på toppen. 

Studieturen er særligt unik, fordi du deler den med mennesker, du har lært at kende gennem fælles hverdag, oplevelser, undervisning og samtaler.

Studieturen er en integreret del af opholdet, og forberedelse og efterbearbejdning er integreret i undervisningen. Ud over at give os et møde med mennesker, hvis tradition, kultur, historie og kirke kan udfordre og inspirere os, er studieturen også masser af gode oplevelser og en styrke for fællesskabet.

Studieturen er en øjenåbner, der sætter den daglige undervisning i perspektiv og viser den relevans og aktualitet på nye måder.

Vi følger i øvrigt altid Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.