På bibelhøjskole med rabat

Kurset CLASSIC tilbydes i 2021 til nedsat pris, fordi vi har fået tilsagn om fondsstøtte fra Missionspuljen, som er en fond under Indre Mission.

Beløbet skal betales i 5 rater og månedsvist forud.

CLASSIC E21

Ugepris 1.475 kr.
Rabat– 240 kr.
Ugepris efterår 2021 1.235 kr.
Studietur10.000 kr.
I alt for 20 uger34.700 kr.

Hvis økonomien er en udfordring for dig, har du mulighed for at søge om yderligere støtte. Se under menuerne “Støttemuligheder” og “rabat” i menuen til venstre. Blandt andet er der mulighed for støtte, hvis du bor i Færøerne eller Grønland og har ekstraordinære udgifter til rejse, hvis I tager på højskole som ægtepar eller hvis du deltager i to lange kurser i forlængelse af hinanden.

Valgfag i Det Kreative Værksted, Musikværkstedet og Outdoor koster typisk 200 kr. pr. fag. Udgifterne bidrager til indkøb af udstyr, værktøj, forskellige arrangementer og udflugter samt leje af specialudstyr og ekstra instruktør. Dertil kommer udgifter til materialer, du bruger i Det Kreative Værksted. I de øvrige fag vil der blive givet anbefalinger til bogkøb, men det er ikke en forudsætning for deltagelse at man køber bøger.

Ved tilmelding modtager du en bekræftelse via mail. Vi opkræver i maj måned et depositum på 2.000 kr.

Bøger, indboforsikring, vask, kopier og lignende betaler du selv. På forårskurserne PASSION og GDT, hvor studieturen går til Etiopien, skal du desuden betale for de vaccinationer, du ikke har i forvejen.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.