Modul 3: Fordybelse

I modul 3 er det tid til at lande de mange indsigter og udsigter, som eventyret har bragt med sig. Men også tid til at omsætte indsigt og udsigt til handling. Du kan enten tage dig selv på retræte og vende dig indad, eller du kan tage ud med det gode budskab og berige andre unge gennem forkyndelse og undervisning. Det er også tid til at lande med GDT, som kommer tilbage fra deres 12 uger i Etiopien.

Fred som kun Gud kan give

Gennem stilheden har jeg oplevet at blive flyttet fra tanker om perfektionisme, forventningspres og travlhed til at blive fyldt af en ro, en fred. Ikke hvilken som helst fred. En sjælefred, som kun Gud kan give, når jeg søger ham og giver ham plads i stilheden.

Mathilde Kruse Madsen, elev F18

Som i modul 1 kommer en del af undervisningen til at foregå på tværs af vores tre kurser PASSION, Lovsangsskolen og GDT. Og der vil på en række temadage blive arbejdet tværfagligt.

Fællesfag i modul 3

E100 – bibellæsning

Fagbeskrivelse følger

Identitet

Fagbeskrivelse følger

Gudsbilleder

Fagbeskrivelse følger

Højskoleaftner

Hver onsdag aften er der højskoleaften. Her er der fokus på fællesskab, samtale, spørgsmål og debat. Nogle gange får vi besøg af mennesker med en tankevækkende livshistorie eller en brændende hjertesag.

Temadage om mission, kald, Helligånden, Guds ledelse

Fagbeskrivelse følger

Outdoor-dag

Fagbeskrivelse følger

Valgfag i modul 3

Det Kreative Værksted

Fagbeskrivelse følger

Outdoor

Fagbeskrivelse følger

NB: Opdateret 14.3.2020 – ret til ændringer forbeholdes. 

Få eksklusive tilbud på mail

Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi. Men hvis vi keder os lidt og stykker et godt tilbud sammen, så kan du blive den første, der får det at vide.