Rabat

Det er muligt at opnå forskellige rabatter, når du tilmelder dig et af vores lange kurser. Nedenstående rabatter gælder for 2024.

Missionspuljen, som forvaltes af Indre Mission, støtter i 2024 Børkop Højskole med fondsmidler, så vi kan give vores elever 150 kr. i rabat på ugeprisen. Beløbet gives direkte til Børkop Højskole, og som elev skal du ikke ansøge om rabatten eller svare skat af den. Du skal bare tage imod. Rabatten er et udtryk for Indre Missions investering i, at unge får mulighed for at modnes og dannes som mennesker og kristne i mødet med Guds Ord.

Færinger (med bopæl i Færøerne) kan få et rejsetilskud på op til 5.000 kr. Beløbet gives som en refusion af faktiske udgifter til rejse og mod kvittering.

Pitstop: Studerende, der tager en pause fra studierne, kan få en ugerabat på 100 kr. pr. uge. Læs mere om pitstop og andre støtteordninger.

Ægtefæller kan få en ugerabat på 100 kr. pr. person pr. uge, når begge er elever på samme hold.

Elever, der tager to lange kurser efter hinanden, kan få en rabat på 150 kr. pr. uge.

Er du ung under 25 år og ikke har en ungdomsuddannelse, har du mulighed for at få en mentoraftale i samarbejde med din UU-vejleder. Hvis du får en mentoraftale, har vi mulighed for at give dig en rabat på 150 kr. pr. uge. Kontakt os gerne for at høre mere om denne mulighed.

Bemærk: 
Rabatterne kan kombineres, MEN ingen kan få en samlet rabat, som bringer ugeprisen under det lovbestemte minimumsniveau, som i 2024 er på 1.118 kr./uge.

Ring eller skriv, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.