Vil du støtte Børkop Højskole?

Vi brænder for åndelig liv og vækst, og en gave fra dig er en direkte benzinindsprøjtning, der hjælper med at føre højskolen videre.

Sådan støtter du skolen

Hvis du ønsker at støtte Børkop Højskole, kan du gøre det på nedestående måder. Så sørger vi for, at pengene bliver brugt de steder, hvor der er behov for det.

  • Giv din gave via MobilePay nr. 440509. Skriv cpr.nr. i beskedfeltet, hvis du ønsker fradrag.
  • Overfør et beløb til skolens konto i Fynske Bank:
    Reg. nr.: 6855   
    Konto nr.: 0000110719

Sådan støtter du renoveringen af kollegierne

Hvis du vil øremærke din støtte til renoveringen af kollegierne på Børkop Højskole, i stedet for at give en gave til skolen generelt, kan du gøre det på følgende måder.

  • Gaver til renovering af skolens kollegier kan også indbetales på vores bankkonto eller via MobilePay på 427777.
    Skriv cpr.nr. i beskedfeltet, hvis du ønsker fradrag.
  • Du kan også støtte renoveringen med en lånegave. En lånegave er en kombination af et rentefrit lån og en fastgiverkontrakt. Lånets afdrag udlignes af en årlig gave til skolen, som indberettes til Skat. Kontrakter til lånegaver og fastgiverkontrakt fås ved at klikke på de to links.

Læs mere om kollegierenoveringen her.

Gaver er fradragsberettiget

Børkop Højskole er godkendt til at modtage fradragsberettigede gaver efter Ligningslovens § 8A.

Når du giver en gave til Børkop Højskole, og samtidig oplyser os dit cpr.nr., indberetter vi det til Skat, så du automatisk får skattefradrag efter gældende retningslinjer fra 2020. Dermed kan du årligt få fradrag for gaver op til 16.600 kr. Ægtefæller kan tilsammen opnå fradrag på ialt 33.200 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.