Elevstævne 2022

Dato for næste elevstævne er d. 10. september 2022

Program

Tema: Fundament

TidspunktProgram
11.00Gudstjeneste i Gauerslund Kirke. Prædikant: David Ingemansen. Liturgi: Robert Bladt
12.30Frokost (gratis for deltagere i elevforeningens generalforsamling)
13.30-14.30Elevforeningens generalforsamling i hallen
14.00Aktiviteter i parken
15.00Kaffe – fortsat aktiviteter i parken
17.30Festmiddag
19.00Aftenmøde med tale ved Emil B. Nielsen
20.15Aftenkaffe
20.45-22.00Lovsangsfest
Fra 22.00Afterparty i Missionshuset Arken, Børkop

Priser

Hele dagen koster 205 kr. i alt (dog kun 145 kr. hvis du deltager i generalforsamlingen).

Her kan du se priserne for stævnet og de enkelte måltider, i tilfælde af at du ikke har mulighed for at deltage hele dagen.

Stævnepris55 kr.
Frokost60 kr. (gratis hvis du deltager i generalforsamlingen)
Kaffe15 kr.
Aftensmad60 kr.
Aftenskaffe15 kr.

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 4. september.

Brug gerne computer og Firefox eller Internet Explore, når du tilmelder dig, da Google Crome har en fejl, når man skal videre til betalingen.

Jubilæumshold

Har du gået på Børkop Højskole i 1982, 1997 eller 2012? Så har du hhv. 40, 25 eller 10 års jubilæum i 2022. Det vil vi gerne på skolen være med til at markere til vores elevstævne.

Vi vil opfordre jeres hold til at mødes til elevstævnet og sammen markere jeres jubilæum. Måske du vil tage initiativ til at samle jeres hold? Så tag gerne kontakt til os.

Vi vil tilbyde jer at reservere nogle borde eller et helt lokale til jeres elevhold, så I kan holde jeres egen samling. Ønsker I at gøre brug af denne mulighed, er I meget velkommen til at kontakte os.

Generalforsamling

Som en del af elevstævnet afholder elevforeningen generalforsamling (kl. 16:00 i hallen). Der vil bl.a. være valg til elevforeningens bestyrelse. Alle medlemmer af elevforeningen, der brænder for skolens formål, kan stille op til elevforeningens bestyrelse. Her kommer man ind i maskinrummet på elevforeningen og kan sætte sit præg på arbejdet med at binde tidligere, nuværende og kommende elever sammen. Det er elevforeningen, der er redaktion på elevbladet Zoom, og elevforeningen planlægger elevstævnet i samarbejde med skolen. Og så tager man vare på foreningens formue og sikrer nuværende elever mulighed for at få lån til deres højskoleophold.

Hvis du ønsker at stille op til elevforeningens bestyrelse, kan du melde dig som kandidat ved at kontakte elevforeningens formand Randi Korneliussen på mail: randi.korneliussen@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.