Elevstævne 2024

I 2024 har vi 50 års jubilæum!
Det fejrer vi med en stort anlagt jubilæumsfejring du ikke vil gå glip af!

Følg med her på siden for vores jubilæumsfejring, hvor vi løbende offentliggør program og medvirkende.

Jubilæumshold

Har du gået på Børkop Højskole i 1974, 1984, 1999 eller 2014? Så har du hhv. 50, 40, 25 eller 10 års jubilæum i 2023. Det vil vi gerne på skolen være med til at markere til vores elevstævne.

Vi vil opfordre jeres hold til at mødes til elevstævnet og sammen markere jeres jubilæum. Måske du vil tage initiativ til at samle jeres hold? Så tag gerne kontakt til os.

Vi vil tilbyde jer at reservere nogle borde eller et helt lokale til jeres elevhold, så I kan holde jeres egen samling. Ønsker I at gøre brug af denne mulighed, er I meget velkommen til at kontakte os. I 2024 markerer vi ekstraordinært vores 50 års jubilæum i forbindelse med elevstævnet med en stort anlagt taknemmelighedsfest. Den store fejring betyder også at vi ikke kan tilbyde lokaler til jubilarer i højskolens lokaler – men vi hjælper meget gerne med at finde og reservere lokaler i missions- og forsamlingshuse i lokalområdet.

Generalforsamling

Som en del af elevstævnet afholder elevforeningen generalforsamling. Der vil bl.a. være valg til elevforeningens bestyrelse. Alle medlemmer af elevforeningen, der brænder for skolens formål, kan stille op til elevforeningens bestyrelse. Her kommer man ind i maskinrummet på elevforeningen og kan sætte sit præg på arbejdet med at binde tidligere, nuværende og kommende elever sammen. Det er elevforeningen, der er redaktion på elevbladet ZOOM, og elevforeningen planlægger elevstævnet i samarbejde med skolen. Og så tager man vare på foreningens formue og sikrer nuværende elever mulighed for at få lån til deres højskoleophold.

Hvis du ønsker at stille op til elevforeningens bestyrelse, kan du melde dig som kandidat ved at kontakte elevforeningens formand Randi Korneliussen på mail: randi.korneliussen@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.