Gud & grønne skove

Kajak, klatring, mountainbike, bushcraft, skab i naturen, vinterbadning, friluftsliv, svedehytter, bøn, bålmad, håb, stilhed, tid, ro,  shelter, hængekøje, skål i kaffe,  grøn teologi, grønlændervending, rapelling, volley, puls, adrenalin, fællesskab, refleksion, solnedgang, solopgang, trailrun, vandretur, æblerov, æblemost, uv-jagt, eventyr, legebarn, “tommel op”, bæredygtighed, grøn teologi, tro, liv, Gud og grønne skove

 I Gud og grønne skove vil vi lære den legeplads som Gud har givet os i naturen bedre at kende, vi vil udforske naturen, os selv og vores krop. Bruge den krop Gud har skabt os i – finde og være de legesyge børn de fleste af os går og gemmer på inderst inde, og som vi tror Gud elsker at se os udfolde!

 Vi vil udfordre os selv og flytte grænser. Vi vil reflektere og fordybe os, og vi vil gøre det sammen. Til glæde for os selv, hinanden og fællesskabet.  

Gud og grønne skove er både praktiske og “outdoorsy” fag som kajak, mtb og klatring, men også kreative og mere teoretiske fag som fx bæredygtighed, at handle med håb og grøn teologi er en del af konceptet Gud & grønne skove. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.