Medarbejdere

Kontor

Robert Bladt

Forstander

Har en uddannelse som teolog og MA i kristendom samt en del års ledererfaring i bagagen. Elsker historier, der pirrer fantasien, bevæger følelserne og inspirerer os til at reflektere over Guds store historie med os.

26 50 09 08

robert@imb.dk

Linda Storgaard West

Skolesekretær

30 80 74 32

imb@imb.dk

Helene Svinth Mathiassen

Trivselsmedarbejder og lærer

30 80 74 32

imb@imb.dk

Heidi Empleo Broe Hansen

PR-medarbejder

(På barsel)

30 80 74 32

pr@imb.dk

Ida Gottenborg Hansen

Piccoline

ida@imb.dk

Lærere

Peder Kølle

Lærer

Uddannet på Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet som cand.mag. med hovedfag i religionsvidenskab og speciale i kristendom. Brænder for at gå på opdagelse i Bibelens verden for at dele liv, tro og Jesus med andre. Elsker at være med til at sætte fri til at hvile i det, Jesus har gjort og fri til at tjene Ham.

peder@imb.dk

Per Ladekjær

Lærer

Underviser i bibelfag og identitet. Uddannet teolog og psykoterapeut. Elsker at samtale om troen og livet – og kan snakke lang tid om AGF, Israel, Etiopien, mission og evangelisk frihed.

per@imb.dk

Michael Bak Nygaard

Lærer

Uddannet kandidat i teologi og ansat som præst i Frimenigheden Broen. Underviser i bibelfag med særlig passion for ledelse og nådegaver. Elsker at bruge tid med Jesus, og brænder for at se mennesker tage dem selv og Gud seriøst.

michael@imb.dk

Nicolai A. Sørensen

Lærer

Er Cand. musicae = kandidat i musik og musikpædagogik fra Det Jyske Musikkonservatorium. Lovsangsleder i Aarhus Bykirke, elsker god kaffe og gammelt musik.

nicolai@imb.dk

Lone Gottenborg Jacobsen

Lærer

Læreruddannet med 20 års erfaring som efterskolelærer. Underviser i kreative fag som design, keramik og kreativ skrivning. Elsker at eksperimentere og kommunikere gennem det kreative sprog, så det flytter noget, og vi ser tingene på en ny måde. Brænder for at følges med andre – og Jesus især.

lone@imb.dk

Anders Erbs

Lærer

Har en kandidatuddannelse fra Aarhus Universitet i Idræt og samfundsfag. Elsker at gå på eventyr i Guds fantastiske skaberværk – om det så er i sin egen baghave eller på Afrikas savanne. Buzzword: eventyr, komfortzone, ja-hat, bøn.

anderse@imb.dk

David Ingemansen

Lærer

Uddannet bachelor i teologi på Menighedsfakultetet og læser nu kandidat i teologi på Aarhus Universitet. Underviser i bibelfag og teologiske fag. Elsker at spille volley, læse bøger og drikke kaffe. Jeg brænder for autentisk kristendom, ægte gudserfaring og nådige kristne fællesskaber.

davidi@imb.dk

Karla Lind Brixen

Lærer

Cand.mag i dansk og samfundsfag fra Københavns Universitet og har en fortid som gymnasielærer. Underviser på Børkop Højskole i emner som identitet, køn, bæredygtighed og samtidsanalyse. Brænder for at give kristne værdier levende videre. Elsker at snakke med alle slags mennesker, vinterbade og synge sange fra højskolesangbogen.

karla@imb.dk

Peter Højlund

Lærer

Stud.theol. ved Menighedsfakultetet i Aarhus. Underviser i bl.a. etik. Skriver sange ved siden af studie og arbejde, og kan generelt godt lide at gruble. Elsker at se evangeliet gå fra hovedet til hjertet, til hænderne, til fødderne og tilbage igen.

Peterh@imb.dk

Stefan Møller Høeg

Lærer

Uddannet kandidat i Idræt og Biologi fra Aarhus Universitet. Underviser i Outdoor-værkstedet. Elsker at befinde sig i storslået natur, mærke kroppen gennem sport og leg, og nyder allerhelst at gøre det i selskabet af gode mennesker

stefan@imb.dk

Helle Viftrup Kristensen

Hjælpelærer

Uddannet lærer og coach. Hun er nysgerrig af natur, optaget af indtryk og udtryk, fascineres af alt det, vi kan erfare om Gud, os selv og verden i et kreativt rum.

hellev@imb.dk

David Kristoffersen

Hjælpelærer

davidk@imb.dk

Køkken & Drift

Merete Dyhr Pedersen

Køkkenleder

92 44 94 98

merete@imb.dk

Inger Lise Kristensen

Kok

92 44 94 98

ingerlise@imb.dk

Bodil Hauge

Ernæringsassistent

bodil@imb.dk

Laila Vig Hansen

Ernæringsassistent

laila@imb.dk

Ruben Hedelund

Pedel

40 22 20 21

ruben@imb.dk

Erik Back Pedersen

Pedel

40 22 20 21

erik@imb.dk

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.