PASSION

Vi viser dig en række spor. Derefter slipper vi dig fri og lader dig følge din passion.

Pris: 42.450 kr. 27.170 kr.

07. januar - 09. juni

Max 50 deltagere

Fra 2020 er vores forårskursus gennemgribende fornyet – og vi har taget endnu et stort skridt i denne fornyelse frem mod foråret 2021. Under overskriften PASSION vil du opleve et kursus med endnu mere inspiration og udfordring til dit liv med Jesus. Kom og oplev, hvordan passion for Jesus ser ud i dit liv.

Vores vision med PASSION er, at du ikke bare skal høre om kristendommen – du skal have lov at mærke den. Vi vil undervise dig om bøn – men vi vil først og fremmest tage en vandring ind i bønnen sammen med dig. Vi vil gå på opdagelse i Bibelens vidunderlige verden sammen – men vi vil også lære dig at vandre på egen hånd. Vi vil sammen med dig gå på opdagelse i, hvilken sti du skal følge, for at erfare og leve med Gud. Du vil blive rystet, udfordret og blive konfronteret med din tro på ny. Men vi vil også hjælpe dig med at omsætte de mange indtryk til det liv, du skal leve med Gud og mennesker omkring dig.

Vi kalder det PASSION. Passion for troen, for fællesskabet, for livet, for handling, for Bibelen, for lovsang. Passion for JESUS.

Desværre er vi pga. corona nødt til at aflyse studieturen til Etiopien i 2021. Til gengæld vil vi gøre, hvad vi kan, for at I får et uforglemmeligt og lærerigt ophold herhjemme i Danmark. Pga. den aflyste studietur bliver PASSION F21 10.000 kr. billigere. Det kan dog være, at vi arrangerer alternative ture, hvis det bliver muligt, og her vil der være lidt egenbetaling – men det vil være under de 10.000 kr., som turen til Etiopien ville have kostet.

Opholdet er inddelt i 3 moduler, Rødder, Eventyr og Fordybelse.

I menuen kan du se mere om hvert modul, f.eks. hvilke fag der tilbydes, og hvad tidligere elever har fået ud af deres ophold.

Vil du på bibelskole i foråret 2022?

Så reserver din plads på PASSION F22 allerede nu.

Den ovenstående pris gælder ikke for PASSION F22, da vi formentlig igen i 2022 får mulighed for studietur til Etiopien.

Classic

Jesus på hjerte

Classic er et af vores mest eftertragtede kurser. Det er proppet med Bibel, spændende valgfag og en forførende rejse til Israel.

Pris: 39.500 kr. 34.700 kr.

05. august - 22. december

Max 60 deltagere

GDT

Travel beyond borders

Du får et one-of-a-kind højskoleophold, som strækker sig fra Danmark til Etiopien, på et eventyr som kun Gud kender detaljerne for.

Pris: 43.500 kr.

09. januar - 11. juni 2022

Max 16 deltagere

Lovsangsskolen

Leder til Kristus

Lovsang handler om at have noget på hjerte; om at lede mennesker til Kristus igennem musik.

Pris: 45.450 kr. 30.170 kr.

07. januar - 09. juni

Max 14 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.