PASSION

Vi viser dig en række spor. Derefter slipper vi dig fri og lader dig følge din passion.

Pris: 45.980 kr. 42.680 kr.

05. januar - 07. juni 2025

Max 37 deltagere

Under overskriften PASSION vil du opleve et kursus med inspiration og udfordring til dit liv med Jesus. Kom og oplev, hvordan passion for Jesus ser ud i dit liv.

Vores vision med PASSION er, at du ikke bare skal høre om kristendommen – du skal have lov at mærke den. Vi vil undervise dig om bøn – men vi vil først og fremmest tage en vandring ind i bønnen sammen med dig. Vi vil gå på opdagelse i Bibelens vidunderlige verden sammen – men vi vil også lære dig at vandre på egen hånd. Vi vil sammen med dig gå på opdagelse i, hvilken sti du skal følge, for at erfare og leve med Gud. Du vil blive rystet, udfordret og blive konfronteret med din tro på ny. Men vi vil også hjælpe dig med at omsætte de mange indtryk til det liv, du skal leve med Gud og mennesker omkring dig.

Vi kalder det PASSION. Passion for troen, for fællesskabet, for livet, for handling, for Bibelen, for lovsang. Passion for JESUS.

I menuen kan du se mere om hvert modul, f.eks. hvilke fag der tilbydes, og hvad tidligere elever har fået ud af deres ophold.

Vil du på bibelskole i foråret 2026?

Så reserver din plads på PASSION F26 allerede nu.

Den ovenstående pris (F25) er kun vejledende for fremtidige kurser. Forvent en mindre prisstigning ift. F25.

Classic

Jesus på hjerte

Classic er et af vores mest eftertragtede kurser. Det er proppet med Bibel, spændende valgfag og en forførende rejse til Grækenland

Pris: 42.000 kr. 39.000 kr.

04. august - 21. december

Max 67 deltagere

GDT

Travel beyond borders

Du får et one-of-a-kind højskoleophold, som strækker sig fra Danmark til Etiopien, på et eventyr som kun Gud kender detaljerne for.

Pris: 52.580 kr. 50.780 kr.

05. januar - 07. juni 2025

Max 16 deltagere

Lovsangsskolen

Leder til Kristus

Lovsang handler om at have noget på hjerte; om at lede mennesker til Kristus igennem musik.

Pris: 48.180 kr. 44.880 kr.

05. januar - 07. juni 2025

Max 14 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.