Studietur

Studieture er ikke blot rejser, men eventyr, hvor vi sammen udforsker verden og lader os berige med oplevelser og indtryk fra andre landes kultur, natur og mennesker. Men vores studieture handler ikke kun om at udforske det ukendte; de handler mindst lige så meget om at styrke fællesskabet. Studieturene er nemlig på en helt særlig måde med til at forme et stærkt fællesskab, når vi deler særlige øjeblikke, der knytter os sammen på en helt unik måde.

På Passion og Lovsangsskolen har vi hele 2 studieture! Den første studietur går mod nord til et vinterklædt Sverige i marts måned. Vores anden studietur er fælles for alle vores kurser på forårsholdene (Passion, Lovsangsskolen og GDT) og går til et belgisk cistercienserkloster og fortsætter til et forårsklædt Paris!

Fjällgården, Sverige: Sne, Vinterfjeld og Fællesskab

I marts måned venter den første magiske studietur. Vi skal til Sverige, og i taskerne pakker vi tøj og udstyr til kulde og sne. Vi skal bo nær Sälen, der er et kendt område blandt vinterfjelds-entusiaster og alpinister! Her vil der være noget for enhver smag! Hvad enten du er mest til alpinski, langrend, snowboard eller fjeldvandring, lover vi at der vil være noget for dig. Og hvis du har mod på det, pakker vi rygsækken med sovepose(r) og liggeunderlag, og tager en overnatning under Guds åbne himmel, i snehule eller i telt på sneen. 

Belgien og Paris

Men det er ikke alt! I slutningen af april måned, når det danske forår ikke helt har forstået at det altså snart skal være sommer, tager vi sagen i egen hånd og opsøger lunere himmelstrøg. Vi kører gennem Europas hjerte, og begynder med en helt unik mulighed for at opleve og mærke klosterlivet på et belgisk cistercienserkloster på egen krop og sjæl. 

Herefter går turen videre mod Paris, hvor vi sammen vil opleve og udforske denne fantastiske storby og mange af dens verdenskendte attraktioner! Sammen med unge kristne fra byen vil vi udforske troens dybder i et moderne samfund. Gennem dialog og fællesskab vil vi lære om kulturelle forskelle, udfordringerne ved sprogbarrierer og styrken i vores tro. Vi vil også få mulighed for at engagere os i mission og diakoni gennem et samarbejde med Jews for Jesus, hvor vi aktivt vil få lov til at gøre en forskel i verden.

Priser og bæredygtighed. På begge vores studieture rejser vi med bus. Det gør vi fordi vi lytter til vores elever. På den måde kan vi nemlig lave betydeligt billigere studieture, men ikke mindst bidrager vi også til en mere bæredygtig fremtid ved at reducere vores CO2-emissioner og minimere vores miljøpåvirkning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.