Outdoortur

På vores outdoortur tager vi afsted en uge i forhåbentligt skønt sensommervejr. Vi nyder Guds smukke natur med undervisning, stilletid, fællesskab og aktiviteter.

I forskellige undervisningsblokke får vi bl.a. mulighed for at beskue Himmelbjerget fra vandsiden iført redningsvest i vores kajakker, der lydløst bryder det spejlblanke vand på Gudenåen. Er man ekstra modig, kan man med klatreselen godt spændt ind om livet fra trætoppene holde øje med kajakkerne, der krydser Julsø, og måske endda spænde hængekøjen op og tage en overnatning i 10 meters højde.

Der er også tid til fordybelse gennem pilgrimsvandring og kreativ udfoldelse, når vi i naturen, kun med skovens naturlige ingredienser, skaber kunstværker, der med tiden vil undre og forbløffe forbipasserende, mens det langsomt vil nedbrydes af vind og vejr.

Vi bygger en lejr på en campingplads beliggende helt ned til Gudenåen. Der er mulighed for at overnatte i bivuak, telt eller på værelser alt efter temperament. Hver morgen er der mulighed for at begynde dagen med en morgendukkert i Gudenåen, og vi slutter gerne dagen af om bålet med fællessang, andagt og underholdning. 

Prøv et solo-døgn

Et af ugens højdepunkter er et frivilligt solo-døgn, hvor du får mulighed for en overnatning i skoven helt på egen hånd. Kun den medbragte presenning, madpakke, sovepose og et stearinlys gør dig selskab det næste døgn – men når du vender tilbage til lejrpladsen i morgen tidlig, vil det være med en følelse i kroppen, som havde du netop vundet “Alene i vildmarken”.

Der vil være arrangeret alternative aktiviteter for dig, der ikke er vild med outdoor. Turen plejer at være et højdepunkt både for outdoornørder, men også for dig der er normalt ikke er et udemenneske.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.