Børkop Højskole

Del denne

Seniorhøjskole

Seniorhøjskole 2020 er fra søndag d. 30. august til lørdag d. 5. september. Temaet er: "TIL PRIS FOR MENNESKETS FORSONER"

Seniorhøjskole 2020

Program for kurset offentliggøres løbende.

 

Tilmelding åbner omkring 1. januar 2020. Tilmelding så vidt muligt inden 1. juli 2020.

 

Vi ønsker med årets tema at fokusere på Bibelen og dens budskab om forsoning. Forsoning mennesker imellem og forsoning mellem Gud og mennesker

 

Formiddagens bibeltimer tager udgangspunkt i Apostlenes Gerninger og holdes på skift af de to kursusledere, højskolelærer Peder O.R. Kølle, Vejle og højskoleforstander Robert Bladt, Børkop.

 

Onsdag er udflugtsdag. Vi tager sammen afsted i bus til Dybbøl, hvor der blandt andet venter os en rundvisning på Historiecenter Dybbøl Banke. I 2020 markeres 100-året for Genforeningen mellem Sønderjylland og Danmark. Vi kommer til at mærke historiens vingesus, når vi står på stedet for et af de afgørende slag i den anden schlesvigske krig i 1864, som førte til Sønderjyllands adskillelse fra Danmark i 56 år. Men Dybbøl er også et udgangspunkt for at overveje, hvad der skal til, for at mennesker lader sig forsone med hinanden efter dybe sår og brud.

 

Seniorhøjskolen er for dig, der gerne vil nyde en uge i et kristent fællesskab med andre seniorer omkring inspirerende undervisning ved engagerede foredragsholdere. 

 

Der er plads til max 60 deltager. Kurset afholdes i trygge og naturskønne omgivelser på Børkop Højskole, hvortil der er let adgang med såvel bil som tog. 

 

Prisen er 3.850 kr. Der tilsendes faktura, som betales senest 1. august. Ved afmelding inden 1. august betales et gebyr på 500 kr. Ved afmelding efter 1. august betales halvdelen af kursusprisen.

 

Man indlogeres på eget værelse. Dyne, pude, håndklæde og linned kan lejes ved tilmelding. I tilmelding gives besked om eventuelt behov for særlig diæt eller indkvartering i stueplan (for gangbesværede).

 

Kursusledere er højskolelærer Peder O.R. Kølle og forstander Robert Bladt. Vi ser frem til fællesskabet med dig på årets seniorhøjskole.

Vokseværk