Lovsangsskolen

Lovsang handler om at have noget på hjerte; om at lede mennesker til Kristus igennem musik.

Pris: 48.180 kr. 44.880 kr.

05. januar - 07. juni 2025

Max 14 deltagere

Siden foråret 2021 har vi udbudt vores nye kursus: Lovsangsskolen. Med Lovsangsskolen ønsker vi at udruste, forme og danne kommende musikere, sangere og lovsangsledere til at tjene med deres gaver i kirken i Danmark. Vi sigter på at danne og uddanne, sådan at du både opnår et større kendskab til Bibelen, luthersk teologi, lovsangsledelse og det musisk-faglige, men samtidig også bliver dannet personligt i mødet med udfordringer og oplevelser gennem undervisning og praksis.

På Lovsangsskolen er der plads til 14 kursister. Du kommer til at opleve et intenst fællesskab med dine medkursister om undervisning, sammenspil og bidrag med lovsangstjeneste i forskellige sammenhæng. Samtidig bliver du en del af Børkop Højskoles forårshold, som også rummer kurset PASSION.

Lovsangsskolen rummer primært fire elementer:

Bibelsk uddannelse

Igennem bibelfag og teologiske fag såsom troslære ønsker vi, at du får et rodfæstet og reflekteret teologisk ståsted.

Refleksion og perspektivering

Vi ønsker, at du får mulighed for at reflektere over din egen musik- og lovsangskultur i mødet med andre kulturer og lovsangstraditioner gennem fag, hvor vi vil diskutere og forholde os til de forskellige kulturer og strømninger, som vi bevæger os imellem.

Erfaring i praksis

Ved at udfordre dig til at tjene aktivt med lovsang og lovsangsledelse ønsker vi, at du gennem egne erfaringer, og sparring med medkursister og lærere, opnår en større praktisk erfaring og viden ift. at lede andre i fællessang og lovsang. Lede lovsang i relevante og forskelligartede sammenhænge, både på og uden for skolen, både med mange og få, både i en klassisk højmesse og til nyere gudstjenesteformer.

Musikalsk uddannelse

Gennem undervisning i sammenspil, sangskrivningsundervisning og praktisk lovsangsledelse ønsker vi at udruste dig med praktiske musikalske værktøjer og erfaring til at lede andre i lovsang og tilbedelse. Vi vil både gennemgå relevant musikteori og teori i forbindelse med lovsangsledelse, men målet er hele tiden at få det udmøntet i praksis. Der er mulighed for at tilkøbe soloundervisning i en række instrumenter.

De fleste uger får vi besøg af en gæsteunderviser, som har erfaring med at tjene med musik i et kristent fællesskab. De bringer en mangfoldighed af udtryk med sig. Vi vil lære af dem… og ikke mindst spille sammen med dem.

Lovsangsskolen er blevet til i et samarbejde mellem Børkop Højskole, Worship Today og IM-Musik.

I menuen kan du se mere om hvert modul, f.eks. hvilke fag der tilbydes.

Studieindspilning og udgivelse

Som en del af undervisningen på Lovsangsskolen får du mulighed for at gøre dig konkrete erfaringer med indspilningen af musik i et professionelt lydstudie. Lovsangsskolen indspiller og udgiver egne numre eller nyfortolkninger af allerede eksisterende sange. Nedenfor kan du se og høre Lovsangsskolens seneste udgivelser.

Lyt til vores podcast Lovsangsskolen

Podcasten er til dig, der er vild med lovsang. Dig, der godt kan lide fordybelse. Dig, der godt kan lide en god og gedigen quiz. Udøvende musiker eller ej, så er Lovsangsskolen for dig!

Gå på opdagelse med Nicolai Sørensen, Michael Nygaard og David Kristoffersen, når de tager temperaturen på lovsangskulturen og går dybt i dilemmaer om tro, følelser, fællesskab, ledelse og meget, meget andet.

Find Lovsangsskolen på imedia.dk/lovsangsskolen eller hos din yndlings podcast-streamer.

Vil du på bibelskole i foråret 2026?

Så reserver din plads på Lovsangsskolen F25 allerede nu.

Den ovenstående pris (F25) er kun vejledende for fremtidige kurser. Forvent en mindre prisstigning ift. F25.

Classic

Jesus på hjerte

Classic er et af vores mest eftertragtede kurser. Det er proppet med Bibel, spændende valgfag og en forførende rejse til Grækenland

Pris: 42.000 kr. 39.000 kr.

04. august - 21. december

Max 67 deltagere

GDT

Travel beyond borders

Du får et one-of-a-kind højskoleophold, som strækker sig fra Danmark til Etiopien, på et eventyr som kun Gud kender detaljerne for.

Pris: 52.580 kr. 50.780 kr.

05. januar - 07. juni 2025

Max 16 deltagere

PASSION

Følg din passion

Vi viser dig en række spor. Derefter slipper vi dig fri og lader dig følge din passion.

Pris: 45.980 kr. 42.680 kr.

05. januar - 07. juni 2025

Max 37 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.