Lovsangsskolen

Lovsang handler om at have noget på hjerte; om at lede mennesker til Kristus igennem musik.

Pris: 45.450 kr. 40.170 kr.

07. januar - 09. juni 2021

Max 12 deltagere

Fra foråret 2021 udbyder vi et helt igennem nyt kursus: Lovsangsskolen. Med Lovsangsskolen ønsker vi at udruste, forme og danne kommende musikere, sangere og lovsangsledere til at tjene med deres gaver i kirken i Danmark. Vi sigter på at danne og uddanne, sådan at I både opnår et større kendskab til Bibelen, luthersk teologi, lovsangsledelse og det musisk-faglige, men samtidig også bliver dannet personligt i mødet med udfordringer og oplevelser gennem undervisning og praksis.

På Lovsangsskolen er der plads til 12 kursister. I får et intenst fællesskab med hinanden om undervisning, sammenspil og bidrag med lovsangstjeneste i forskellige sammenhæng. Samtidig bliver I en del af Børkop Højskoles forårshold, som også rummer to andre kurser: PASSION og GDT.

Lovsangsskolen rummer primært fire elementer:

Bibelsk uddannelse

Igennem bibelfag og teologiske fag såsom troslære ønsker vi, at I får et rodfæstet og reflekteret teologisk ståsted.

Refleksion og perspektivering

Vi ønsker, at I får mulighed for at reflektere over jeres egen musik- og lovsangskultur i mødet med andre kulturer og lovsangstraditioner, både igennem en udlandstur til USA og gennem fag hvor vi vil diskutere og forholde os til de forskellige kulturer og strømninger, som vi bevæger os imellem.

Erfaring i praksis

Ved at udfordre jer til at tjene aktivt med lovsang og lovsangsledelse ønsker vi, at I gennem egne erfaringer, og sparring med medkursister og lærere, opnår en større praktisk erfaring og viden ift. at lede andre i fællessang og lovsang. Lede lovsang i relevante og forskelligartede sammenhænge, både på og uden for skolen, både med mange og få, både i en klassisk højmesse og til nyere gudstjenesteformer.

Musikalsk uddannelse

Gennem undervisning i sammenspil, sangskrivningsundervisning og praktisk lovsangsledelse ønsker vi at udruste jer med praktiske musikalske værktøjer og erfaring til at lede andre i lovsang og tilbedelse. Vi vil både gennemgå relevant musikteori og teori i forbindendelse med lovsangsledelse, men målet er hele tiden at få det udmøntet i praksis. Der er mulighed for at tilkøbe soloundervisning i en række instrumenter.

De fleste uger får vi besøg af en gæsteunderviser, som har erfaring med at tjene med musik i et kristent fællesskab. De bringer en mangfoldighed af udtryk med sig. Vi vil lære af dem… og ikke mindst spille sammen med dem.

Lovsangsskolen er blevet til i et samarbejde mellem Børkop Højskole, Worship Today og IM-Musik.

Opholdet er inddelt i 3 moduler: Rødder, Eventyr og Fordybelse.

I menuen kan du se mere om hvert modul, f.eks. hvilke fag der tilbydes.

Classic

Jesus på hjerte

Classic er et af vores mest eftertragtede kurser. Det er proppet med Bibel, spændende valgfag og en forførende rejse til Israel.

Pris: 39.500 kr. 34.700 kr.

05. august - 22. december 2021

Max 60 deltagere

GDT

Travel beyond borders

Du får et one-of-a-kind højskoleophold, som strækker sig fra Danmark til Etiopien, på et eventyr som kun Gud kender detaljerne for.

Pris: 44.880 kr. 42.000 kr.

07. januar - 09. juni 2021

Max 16 deltagere

Passion

Følg din passion

Vi viser dig en række spor. Derefter slipper vi dig fri og lader dig følge din passion.

Pris: 42.450 kr. 37.170 kr.

07. januar - 09. juni 2021

Max 36 deltagere

Få eksklusive tilbud på mail

Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi. Men hvis vi keder os lidt og stykker et godt tilbud sammen, så kan du blive den første, der får det at vide.