Støttemuligheder

Vi ved, at økonomien kan være en hindring for at komme på højskole. Men heldigvis er der forskellige muligheder for at få støtte til et ophold på Børkop Højskole.

Elevstøttefonden

Børkop Højskoles elevforening har en elevstøttefond, hvorfra du kan søge om et rentefrit lån til betaling af op til halvdelen af din kursusudgift. Du kan få et ansøgningsskema på kontoret.

Arbejdsløs

Henvend dig til jobcentret og din a-kasse og få oplyst om du kan få dine dagpenge med.

Mentorordning

Ordningen kan være for dig, der er under 25 år, og ikke har gennemført en ungdomsuddannelse. Du skal sammen med en UU-vejleder lave en uddannelsesplan, hvori et højskoleophold indgår. Som elev under mentorordningen har du mulighed for, men ikke krav på at få en økonomisk støtte til elevbetalingen.

Sygedagpenge

Henvend dig til din kommune og få oplyst om du kan få dine sygedagpenge med.

Privat støtte

Der findes en del lokale, kristne fællesskaber og enkeltpersoner, som ønsker at støtte unge i et ophold på en bibelhøjskole. Du kan undersøge, om det findes i dit kristne fællesskab eller i din familie og sende en ansøgning. Vær opmærksom på, at hvis du modtager støtte til opholdet, som ikke kommer fra den nærmeste familie, skal du indberette beløbet til Skat.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.