Studietur

På vores 5-måneders kurser tager vi på studietur for at møde en anden natur og kultur – men først og fremmest for at møde mennesker, der lever med Gud og hinanden på en anden måde end os.

I efteråret går studieturen til Israel. Tag ikke fejl! Børkop Højskoles studietur til Israel er ingen charterferie. Her kommer du til at møde lokale, høre deres livshistorie, mærke historie, kultur og religion smelte sammen med menneskeskæbner på en måde, som du aldrig har mulighed for at gøre det på egen hånd. Samtidig er Israel landet, som gør Bibelen og dens budskab levende og virkeligt på en intens og uafrystelig måde. Oplev dette sammen med mennesker, du har lært at kende ved at have delt højskoleoplevelser gennem 2 måneder inden turen, og du har en unik oplevelse foran dig.

Studieturen er en integreret del af opholdet, og forberedelse og efterbearbejdning er integreret i undervisningen. Ud over at give os et møde med mennesker, hvis tradition, kultur, kirke og tro kan udfordre og inspirere os, er studieturen også masser af gode oplevelser og en styrke for fællesskabet.

Studieturen er en øjenåbner, der sætter den daglige undervisning i perspektiv og viser dens relevans og aktualitet på nye måder.

Vi følger i øvrigt altid Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.