Børkop Højskole

Del denne

PASSION

Fra 2020 er vores forårskursus gennemgribende fornyet. Under overskriften "Passion" vil du opleve et kursus med endnu mere inspiration og udfordring til dit liv med Jesus. Kom og oplev, hvordan passion for Jesus ser ud i dit liv.

Portraet 18

Tilmeld dig HER!

 

Inspireret af GDT - Global Discipleship Training - har vi gentænkt vores 22-ugers forårskursus. Vi ønsker, at du ikke bare skal høre om kristendommen - du skal have lov at mærke den. Vi vil undervise dig om bøn - men vi vil først og fremmest tage en vandring ind i bønnen sammen med dig. Vi vil gå på opdagelse i Bibelens vidunderlige verden sammen - men vi vil også lære dig at vandre på egen hånd. Vi vil tage dig med til inspirerende møder med kristne i Etiopien og København. Du vil blive rystet, udfordret og blive konfronteret med din tro på ny. Men vi vil også hjælpe dig med at omsætte de mange indtryk til det liv, du skal leve med Gud og mennesker omkring dig.

 

Vi kalder det PASSION. Passion for troen, for fællesskabet, for livet, for handling, for Bibelen, for lovsang. Passion for JESUS.

 

Passion F20 begynder søndag d. 5. januar og fortsætter over 22 intense uger med afslutning lørdag d. 6. juni.

 

Opholdet er inddelt i 4 moduler. Vi lægger ud med at fokusere på "Rødder" og den dybe rodfæstelse i evangeliet om Jesus. I de næste 2 moduler lyder overskrifterne "Eventyr" og "Kald". Her kommer du i kontakt med din egen passion, udforsker, hvordan Gud har skabt og udrustet dig og går på opdagelse i hans kald for dig. For så i modul 4 at få tid til "Fordybelse" - i Bibelen og måske i et projekt i et af vores værksteder. Og gennem det hele sigter vi imod at give dig endnu mere "Jesus på hjerte".

 

De 22 uger koster 36.840 kr. inkl. en 12-dages studietur til Etiopien og en 5-dages studietur til København. Hertil kommer depositum på 1.000 kr. og betaling for vaccinationer, valgfag, lommepenge m.v.

 

I menuen kan du se mere om hvert modul, fx hvilke fag der tilbydes, og hvad tidligere elever har fået ud af deres ophold.

Vokseværk