Studietur

OBS. Studieturen på F22 er aflyst. Vi arbejder i øjeblikket på en alternativ tur til Sverige sammen med Passion

Nashville er på mange måder hovedsædet indenfor kristen musik. Det er kirke, business og kultur i et stort mix og det skal vi opleve. I de senere år er Nashville blevet en af USA`s dyreste byer at bo i og selvom byen altid har været kendt for countrymusikken, er den også vokset voldsomt i antal af besøgende turister.

Der vil være rig mulighed for at opleve den amerikanske kultur, hvor der kun er 30 minutters kørsel imellem slummen i downtown  til det velfriserede Franklin syd for byen. Der er kæmpe kirker og mindre hipster cafèkirker. Desuden er der lækre coffeeshops på hvert et gadehjørne. 

Vi skal besøge forskellige kirker, snakke med præster og lovsangsledere og opleve forskellige gudstjenester. Vi skal kigge ind bag maskineriet og se hvordan de arbejder med at planlægge og producere gudstjenester, i et teknikrum som kan måle sig med DR-byens.

Derudover skal vi også på besøg i studier, hænge ud med musikere og besøge pladeselskaber, bookingagencies og managements. Vi skal være turister og drikke masser af lækker kaffe, i Walmart og opleve countrymusikken strømme fra højtalerne på Broadway.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.