Bootcamp

En uge med studie, indspilning og videoproduktion.

Ekskursion, studietur eller bootcamp.

Kald det hvad du vil – vi kalder det Bootcamp.

Bootcamp er ugen, hvor vi forlader højskolens kendte rammer og indlogerer os i mindre, mere intime og ikke mindst helt nye rammer. Her skal vi leve og bo sammen, mens vi indspiller vores egen musik i et professionelt studie, producerer flotte musikvideoer og så selvfølgelig hygger os en helt masse!

Egne lovsange

I undervisningen vil vi skrive vores helt egne lovsange, og det er disse vi tager med når vi pakker sovepose, rygsæk og musikinstrumenter og forventningsfyldte tager på bootcamp!

Udgivelse af musik og musikvideo

I et professionelt lydstudie vil vi indspille og producere vores lovsange. Der vil være mulighed for at få kendskab til det at indspille og producere en lovsang, samt opleve hvordan man kan formidle sit budskab igennem musikvideoer. Målet for vores bootcamp er selvfølgelig også at vi skal udgive musik og video sammen, så en masse andre også får mulighed for at høre vores lovsange.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.