Seniorrejsekursus Rom

Pris: 14.500 kr.

28. februar - 12. marts

Max 40 deltagere

OBS. Kursus fuldt booket. Tilmelding til venteliste.

En rejse til Rom er en vandring igennem kirkehistorien fra Peter og Paulus’ dage – forbi verdens ypperligste kirkekunst og kirkearkitektur til kirken af i dag.

Rejsen byder på store, uforglemmelige oplevelser og indsigt i Roms lange historie fra den spæde begyndelse på Palatinerhøjen i 753 f.Kr. til Rom i dag, Italiens hovedstad. Antikkens Rom, kirkens Rom, kunstnernes Rom, det grønne Rom, fontænernes Rom og endelig Rom med hyggelige cafeer, hvor en espresso eller cappuccino smager rigtigt af Italien.

Da vi skal gå meget rundt i Rom stiller turen krav til en god fysik. En dansktalende lokalguide og vores danskfødte ledsager, Karen Land, vil dagligt føre os rundt til Roms spændende seværdigheder. Der bliver også mulighed for at komme på en heldagstur ud af Rom til ruinbyen Pompei (tilkøb).

Kurset begynder med små seks dage på Børkop Højskole, hvor vi på en særlig måde vil gøre os rejseklar. Vi rystes sammen i et godt fællesskab, hvor oplevelse, oplæring, glæde og forventning er i højsæde. Vi vil gennem undervisning og samvær blive klædt godt på til at komme til Rom. Vi har inviteret en stribe gæstelærere, der vil gøre os klogere på Rom og forberede os godt til rejsen.

Praktiske oplysninger

Program

Bidragydere

MÆRK (Krea- og Outdoor-bibelkursus)

Pris: 3.975 kr.

26. juni - 02. juli

Max 55 deltagere

Kursus i sjælesorg (tilmelding til venteliste)

Mestring sammen med Mesteren

Pris: 7.995 kr.

27. marts - 09. april

Max 24 deltagere

Seniorhøjskole (tilmelding til venteliste)

Temaet er: "Hvor det nye liv sig rører"

Pris: 3.875 kr.

28. august - 03. september

Max 64 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.