Praktiske oplysninger

Kurset begynder søndag d. 22. august. Vi er klar til at tage imod dig mellem kl. 16 og 17. Kurset slutter lørdag d. 28. august med middagsmad.

Indkvartering

Du indkvarteres på skolens nyrenoverede kollegium. En del værelser er beboet af elever på skolens lange kursus, men ryddet til udlån. Har du din ægtefælle med, vil I så vidt muligt få to enkeltværelser med delt bad og toilet. Kollegiet er i to plan. Giv besked ved tilmelding, hvis du er gangbesværet og ønsker indkvartering i stueplan.

Dyne, pude, håndklæde og linned medbringes eller kan lejes. Dyne og pude koster 50 kr., håndklæde og linned koster 125 kr.

Ved afrejse rengøres værelset – eller du kan for 75 kr. få værelset rengjort. Dette afregnes ved afrejse.

Kost

Vi spiser godt på seniorhøjskole. Seks måltider om dagen. Giv besked ved tilmelding, hvis du har behov for særlig diæt.

Faciliteter

Vi har en lille sportshal, som vi bruger til morgengymnastik, badminton eller volleyball. Medbring indendørs sko, badmintonketcher og bolde, hvis du gerne vil slå dig løs i hallen i pauserne. Højskolen ligger naturskønt og er let at komme til i bil eller med tog.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.