Seniorhøjskole

Temaet er: "Hvor det nye liv sig rører"

Pris: 3.850 kr.

28. august - 03. september 2022

Max 60 deltagere

Velkommen på seniorhøjskole

Seniorhøjskolen er for dig, der gerne vil nyde en uge i et kristent fællesskab med andre seniorer omkring inspirerende undervisning ved engagerede foredragsholdere.  

Vi arbejder på højtryk for at færdiggøre programmet for næste års seniorhøjskole! Programmet vil løbende blive opdateret herinde, så følg med!

Praktiske oplysninger

Ankomst og afrejse

Kurset begynder søndag d. 28. august. Vi er klar til at tage imod dig mellem kl. 16 og 17. Kurset slutter lørdag d. 3. septmeber med middagsmad.

Betaling

Prisen forudsætter deltagelse i hele kurset med overnatning på skolen.

Du får tilsendt en faktura, som skal betales senest d. 1. august. Ved afmelding inden d. 1. august betales et gebyr på 500 kr. Ved afmelding efter d. 1. august betales halvdelen af kursusprisen.

Indkvartering

Du indkvarteres på eget værelse på skolens nyrenoverede kollegium. En del værelser er beboet af elever på skolens lange kursus, men ryddet til udlån. Har du din ægtefælle med, vil I så vidt muligt få to enkeltværelser med delt bad og toilet. Kollegiet er i to plan. Giv besked ved tilmelding, hvis du er gangbesværet og ønsker indkvartering i stueplan.

Dyne, pude, håndklæde og linned medbringes eller kan lejes ved tilmelding. Dyne og pude koster 60 kr., håndklæde og linned koster 175 kr.

Ved afrejse rengøres værelset – eller du kan for 85 kr. få værelset rengjort. Dette afregnes ved afrejse.

Kost

Vi spiser godt på seniorhøjskole. Seks måltider om dagen. Giv besked ved tilmelding, hvis du har behov for særlig diæt.

Faciliteter

Vi har en lille sportshal, som vi bruger til morgengymnastik, badminton eller volleyball. Medbring indendørs sko, badmintonketcher og bolde, hvis du gerne vil slå dig løs i hallen i pauserne. Højskolen ligger naturskønt og er let at komme til i bil eller med tog.

Medvirkende

Kursusleder: Højskolelærer Peder O.R. Kølle

Ses vi?

Vi ser frem til fællesskabet med dig på årets seniorhøjskole.

MÆRK (Krea- og Outdoor-bibelkursus)

Pris: 3.975 kr.

26. juni - 02. juli 2022

Max 55 deltagere

Kursus i sjælesorg

Mestring sammen med Mesteren

Pris: 7.995 kr.

27. marts - 09. april 2022

Max 24 deltagere

Seniorrejsekursus Rom

Pris: 14.500 kr.

28. februar - 12. marts 2022

Max 40 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.