Børkop Højskole

Del denne

Pige-feriefridage

på Børkop Højskole 6.-8. oktober 2020. Temaet er: "Tid til nærvær".

Pige-feriefridage 2020

Interessen fra sidste års deltagere har været overvældende, og der er derfor allerede reserveret 60 pladser til årets kursus. Vi vil imidlertid forsøge at skaffe ekstra pladser.

 

Tilmeld dig HER! - så kommer du på venteliste og bliver kontaktet så snart en plads bliver ledig.

 

Pige-feriefridage er et åndehul i hverdagen for kvinder, som gerne vil have Guds lys og det kristne fællesskabs perspektiv ind over hverdagen og dagliglivet. Vi ønsker, at Pige-feriefridage må blive nogle særligt betydningsfulde dage, men også at de må åbne for, at Jesus bliver mere nærværende i alle de hverdage, der følger efter.

 

Program for kurset offentliggøres her på hjemmesiden efterhånden som det bliver klart.

 

Der er plads til ca. 60 deltager. Kurset afholdes i trygge og naturskønne omgivelser på Børkop Højskole, hvortil der er let adgang med såvel bil som tog.

 

Prisen er 1.590 kr. Man indlogeres på eget værelse, som rengøres inden afrejse. Dyne, pude, håndklæde og linned kan evt. lejes. I tilmelding gives besked om eventuelt behov for særlig diæt eller indkvartering i stueplan (for gangbesværede).

 

Spørgsmål vedrørende tilmelding og betaling rettes til skolens sekretær. Spørgsmål vedrørende programmet kan rettes til kursuslederne:

Alice Sørensen, Hammel: alicesoerensen(at)gmail.com

Inge Munk Møller, Ans: inge.munk.moeller(at)gmail.com

Vokseværk