Børkop Højskole

Del denne

Pige-feriefridage

på Børkop Højskole 8.-10. oktober 2019

Pige-feriefridage 2018

Pige-feriefridage er et åndehul i hverdagen for kvinder, som gerne vil have Guds lys og det kristne fællesskabs perspektiv ind over hverdagen og dagliglivet.

 

Temaet for 2019-kurset er: "Med Jesus i hverdag og fest" Under dette tema vil kursuslederne Alice Sørensen, Hammel og Inge Munk Møller, Ans sætte en ramme for dejligt fællesskab, inspirerende foredrag og dybe samtaler.

 

Kurset afholdes i trygge og naturskønne omgivelser på Børkop Højskole, hvortil der er let adgang med såvel egen bil som offentlig transport. Der er plads til ca. 65 deltagere. Prisen er 1.560 kr. Man indlogeres på eget værelse, som rengøres inden afrejse. Dyne, pude, håndklæde og linned kan evt. lejes. I tilmelding gives besked om eventuelt behov for særlig diæt eller indkvartering i stueplan (for gangbesværede).

 

Vi vil opfordre deltagere til at medbringe godt tøj, som kan sælges til de andre deltagere til fordel for Armeniermissionen. Christina Elisabeth Borg Nissen vil modtage, sortere og prismærke tøjet, som kan købes i løbet af kurset.

 

Spørgsmål vedrørende tilmelding og betaling rettes til skolens sekretær. Spørgsmål vedrørende programmet kan rettes til kursuslederne. Alice: alicesoerensen(at)gmail.com
Inge: inge.munk.moeller(at)gmail.com

 

PROGRAM

Programmet offentliggøres her på siden så snart det er klar. Ønsker du et program tilsendt, er du velkommen til at kontakte skolens sekretær

Vokseværk