Børkop Højskole

Del denne

Nyhed!

Outdoor - kajak, klatring og MTB

Kom med på eventyr! Det fantastiske landskab ved Vejle Fjord byder sig til med noget af det mest varierede natur i Danmark. Skove, strande, bakker, sæler og marsvin. Kurset rummer to spor til fordybelse: Kajak eller træklatring - suppleret af en lang række særlige oplevelser. Tag din ægtefælle, teenager, søskende, far, kollega, studiekammerat eller ven fra kirken eller dit kristne fællesskab med på årets eventyr i uge 26.

Tilmeld dig HER!

 

PÅ VEJ TIL FESTEN

Hver morgen vil starte med et fantastisk morgenbord, efterfulgt af en time med undervisning. Årets tema: "På vej til festen" er stærk forankret i den bibelske fortælling. I mange historier og lignelser i Det Gamle og Nye Testamente er der en bevægelse på vej mod noget større og bedre. Noget der overgår alt det gode, vi kender til. Resten af dagen forløber med outdooraktiviteter.

TO SPOR

På kajaksporet kan du tage et IPP2 havkajakbevis udstedt af Dansk Kano og Kajak Forbund. På klatringssporet kan du tage et klatrebevis udstedt af Dansk Træklatrerforening.

SÆT HVERDAGEN PÅ STAND-BY

Vi håber på en uge med vind i håret og sol i øjnene - en uge, hvor hverdagen bliver sat på standby. At vi må opleve, at Gud og fællesskabet vil os. Gennem bøn, sang, aktiviteter, latter, tåre, stilhed og meget mere.

"Med øjet, som det skabtes, himmelvendt, lysvågent for alt skønt og stort herneden, men med de dybe længsler vel bekendt, kun fyldestgjort af glans fra evigheden."

MEDVIRKENDE

Kursusleder: Højskolelærer Anders Erbs
Bibeltimer: Daniel Lind
Medinstruktør: Idrætsstuderende Stefan Møller Høeg

TIDSPUNKT

Fra d. 21. til d. 27. juni 2020. 

PRIS

4.100 kr.

Max 25 deltagere. Parallelt med Outdoorkursus afholdes Krea-bibelkurset - også med max 25 deltagere. Bibeltimer og måltider er fælles for de to kurser.

 

Download flyer med flere informationer her.

Kun den troende er lydig, og kun den lydige tror

Dietrich Bonhoeffertysk teolog og martyr fra 2. verdenskrig

Indblik — Outdoorkursus

Vokseværk