Outdoorkursus – Kajak og klatring

Pris: 4.150 kr.

27. juni - 03. juli

Max 25 deltagere

Kom med på eventyr! Det fantastiske landskab ved Vejle Fjord byder sig til med noget af det mest varierede natur i Danmark. Skove, strande, bakker, sæler og marsvin.

Kurset rummer to spor til fordybelse: Kajak eller træklatring – suppleret af en lang række særlige oplevelser. Tag din ægtefælle, teenager, søskende, far, kollega, studiekammerat, ven fra kirken eller dit kristne fællesskab med på årets eventyr i uge 26.

Bibeltimer

Hver morgen vil starte med et fantastisk morgenbord, efterfulgt af en time med undervisning. Årets tema er “Mødesteder”. Vi møder Gud og livet på forskellige måder, og vi vil undersøge nogle af de mødesteder i formiddagens bibeltime, være nysgerrige og afprøvende.

Resten af dagen vil vi fortsætte undersøgelsen gennem outdooraktiviteter.

Parallelt med Outdoorkurset afholdes Krea-bibelkurset – med max 30 deltagere. Bibeltimer og måltider er fælles for de to kurser.

To spor

Spor 1 – Kajak

Vi vil på dette spor tage et IPP2 havkajakbevis, hvilket svarer til et kørekort i bil. Beviset udstedes af Dansk Kano og Kajak Forbund og er anerkendt over hele Europa. Du vil herefter være i stand til selv at tage sikker på tur. Undervisningen vil foregå på smukke Vejle fjord, under beskyttede forhold.

Der kræves ingen forudsætninger, kurset er for alle uanset niveau.

Har du lyst til at opleve Guds smukke natur fra søsiden, så er det lige et forløb for dig!

Spor 2 – Klatring

Vi vil på dette spor tage et klatrebevis, hvilket svarer til et kørekort i bil. Beviset udstedes af Dansk Træklatrerforening, og det vil være muligt at fortsætte i deres uddannelsesregi.

Undervisningen vil foregå i bøgeskovene ved Vejle fjord. Der kræves ingen forudsætninger, kurset er for alle uanset niveau – også dig med højdeskræk.

Har du lyst til at opleve Guds smukke natur og kroppens grænser på vej mod toppen af et træ, så er det lige et forløb for dig!

Når du har fået beviset, må du tage skolens udstyr og gå på opdagelse i områdets skove.

Særlige oplevelser

Der vil være rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige outdooraktiviteter. Mandag aften vil der være introduktion til hængekøjer og bålteori. Det vil være muligt at overnatte i toppen af et træ. Tirsdag aften skal vi køre MTB i skovene ved Vejle. Onsdag skal vi en tur på undervandsjagt med harpun, dykkerbriller og snorkel. Torsdag og fredag skal vi have alt vores udstyr med på en overnatningstur.

Program

SøndagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdag
Ankomst

Intro, program

Kajak/klatring
Bibeltime

Kajak/klatring

Hængekøjer Bålteori
Bibeltime

Kajak/klatring


MTB
Bibeltime

Kajak/klatring


Undervandsjagt
Bibeltime

Kajak/klatring

Ekspedition (evt. solodøgn)
EkspeditionFestaften
Oprydning


Afslutning

Se flyeren for Outdoorkursus 2021 her.

Pakkeliste

Du skal selv medbringe liggeunderlag, sovepose, badetøj og generelt tøj der gerne må blive brugt på en MTB, i trætoppen eller ved bålet. Alt andet udstyr sørger vi for.

Medvirkende

Kursusledere:
Højskolelærere Anders Erbs og Stefan Møller Høeg

Bibeltimer:
Kunstner Helle Viftrup

Sæt hverdagen på stand-by

Vi håber på en uge med vind i håret og sol i øjnene – en uge, hvor hverdagen bliver sat på standby. At vi må opleve, at Gud og fællesskabet vil os. Gennem bøn, sang, aktiviteter, latter, tårer, stilhed og meget mere.

“… med øjet, som det skabtes, himmelvendt, lysvågent for alt skønt og stort herneden, men med de dybe længsler vel bekendt, kun fyldestgjort af glans fra evigheden…”

Krea-bibelkursus (OBS: Få ledige pladser)

Lad dig udfordre og berige

Pris: 3.950 kr.

27. juni - 03. juli

Max 30 deltagere

Kursus i sjælesorg

Mestring sammen med Mesteren

Pris: 7.995 kr.

27. marts - 09. april 2022

Max 24 deltagere

Seniorhøjskole (OBS: Tilmelding til venteliste)

Temaet er: "Fremtid og håb"

Pris: 3.850 kr.

22. - 28. august

Max 60 deltagere

Pige-feriefridage

Et åndehul i hverdagen

04. - 06. oktober

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.