Outdoorkursus – Kajak og klatring

Pris: 4.150 kr.

27. juni - 03. juli 2021

Max 25 deltagere

Kom med på eventyr! Det fantastiske landskab ved Vejle Fjord byder sig til med noget af det mest varierede natur i Danmark. Skove, strande, bakker, sæler og marsvin.

Kurset rummer to spor til fordybelse: Kajak eller træklatring – suppleret af en lang række særlige oplevelser. Tag din ægtefælle, teenager, søskende, far, kollega, studiekammerat eller ven fra kirken eller dit kristne fællesskab med på årets eventyr i uge 26.

Bibeltimer

Hver morgen vil starte med et fantastisk morgenbord, efterfulgt af en time med undervisning. Resten af dagen forløber med outdooraktiviteter.

To spor

På kajaksporet kan du tage et IPP2 havkajakbevis udstedt af Dansk Kano og Kajak Forbund. På klatringssporet kan du tage et klatrebevis udstedt af Dansk Træklatrerforening.

Sæt hverdagen på stand-by

Vi håber på en uge med vind i håret og sol i øjnene – en uge, hvor hverdagen bliver sat på standby. At vi må opleve, at Gud og fællesskabet vil os. Gennem bøn, sang, aktiviteter, latter, tåre, stilhed og meget mere.

“Med øjet, som det skabtes, himmelvendt, lysvågent for alt skønt og stort herneden, men med de dybe længsler vel bekendt, kun fyldestgjort af glans fra evigheden.”

Medvirkende

Kursusleder: Højskolelærer Anders Erbs
Medinstruktør: Højskolelærer Stefan Møller Høeg
Bibeltimer:

Parallelt med Outdoorkurset afholdes Krea-bibelkurset – også med max 25 deltagere. Bibeltimer og måltider er fælles for de to kurser.

Krea-bibelkursus

Lad dig udfordre og berige

Pris: 3.950 kr.

27. juni - 03. juli 2021

Max 25 deltagere

Seniorhøjskole

Temaet er: "Fremtid og håb"

Pris: 3.850 kr.

22. - 28. august 2021

Max 60 deltagere

Pige-feriefridage

Et åndehul i hverdagen

Pris: 1.610 kr.

12. - 14. oktober 2021

Max 60 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.