MÆRK (Krea- og Outdoor-bibelkursus)

Pris: 4.000 kr.

24. - 30. juni 2023

Max 45 deltagere

MÆRK er et kursus for alle sanser, hvor du selv er med til at forme indhold og udtryk. Ved tilmelding vælger du, om du vil udtrykke dig kreativt eller gennem forskellige outdoor-aktiviteter. Begge giver dig mulighed for at gå på opdagelse i din tro og gudsrelation. Vælger du at være kreativ, kan du fordybe dig i tre forskellige spor, som alle leder dig gennem fantasifulde indtryk til kreative udtryk. Vælger du outdoor, tager vi dig med ud i naturen, til lands, til vands og i luften og giver dig tid til fordybelse, refleksion og opdagelse – med tid til både aktivitet og retræte.

Om formiddagen vil vi fælles lade os inspirere igennem bibeltimer, og fra midt på formiddagen deler vi os op og fordyber os på vores spor med masser af supervision.

På de kreative spor vil vi afprøve, lege, lære, undres, forstå, forvirres, finde og beriges. Vi vil undersøge forskellige materialer og teknikker. Vi vil arbejde inden for maleri, ler, mixed media og i naturen, men det må gerne stikke af til alle sider.

Praktiske oplysninger

Prisen forudsætter deltagelse i hele kurset med overnatning på skolen.

Prisen inkluderer indkvartering på enkeltværelse, hvor du evt. deler bad og toilet med en anden kursist. Alle måltider, undervisning, udflugter og materialer til fælles opgaver. Er du elev på et af F23-kurserne, kan du få rabat på MÆRK-kurset.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil komme mere information.

Ses vi?

Vi glæder os til at byde ind i et farverigt, spændende, legende, nysgerrigt, skabende univers.

Seniorhøjskole (tilmelding til venteliste)

Temaet er: "Hvor det nye liv sig rører"

Pris: 3.875 kr.

28. august - 03. september

Max 64 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.