Børkop Højskole

Del denne

Krea-bibelkursus

Krea-bibelkursus afholdes i 2020 fra søndag d. 21. juni til lørdag d. 27. juni. Temaet er: "På vej til festen"

2019-4

Tilmeld dig HER!

 

På årets Krea-bibelkursus vil vi ud fra en skabende tilgang arbejde med udtryk, der afspejler vigtige bibelske temaer. Vi vil dykke ned i farver, former og streger, vi vil lade os udfordre, være nysgerrige og prøve. Her handler det ikke om at skabe store værker, men om at lade vores skaberglæde få plads og bruge også den side af os selv til at erfare mere om livet og troen. Så grib pensel, blyant eller en klat ler og gå på opdagelse.

 

Årets tema: "På vej til festen" er stærk forankret i den bibelske fortælling. I mange historier og lignelser i Det Gamle og Nye Testamente er der en bevægelse på vej mod noget større og bedre. Noget der overgår alt det gode, vi kender til.

 

God mad og vin sammen med fællesskab og glæde trækker et spor af forventning gennem Bibelen. Det spor skal vi gå på opdagelse i med nysgerrighed og opmærksomhed. Og vi vil gøre det sammen som mennesker, der kender til livet på godt og ondt. Vi skal lyttende og legende på vej til Festen.

 

Programmet udgøres af en daglig bibeltime om morgenen og resten af tiden bruges i værkstederne, hvor der er rig mulighed for at dykke ned i et område og snuse lidt til andre.

 

Vi glæder os til at byde ind i et farverigt, spændende, legende, nysgerrigt, skabende univers.

 

MEDVIRKENDE

Kursusleder: Helle Viftrup

Bibeltimer: Daniel Lind

Tegning: Bente Sindahl Jensen

Maleri: Benjamin Abana

 

TIDSPUNKT

Fra d. 21. til d. 27. juni 2020.

 

PRIS

3.900 kr.

 

Max 25 deltagere. Parallelt med Krea-bibelkurset afholdes Outdoorkursus - også med max 25 deltagere. Bibeltimer og måltider er fælles for de to kurser.

Vokseværk