Krea-bibelkursus

Temaet er: "På vej til festen"

Pris: 3.900 kr.

21. - 27. juni

Max 25 deltagere

På årets Krea-bibelkursus vil vi ud fra en skabende tilgang arbejde med udtryk, der afspejler vigtige bibelske temaer. Vi vil dykke ned i farver, former og streger, vi vil lade os udfordre, være nysgerrige og prøve.

Her handler det ikke om at skabe store værker, men om at lade vores skaberglæde få plads og bruge også den side af os selv til at erfare mere om livet og troen. Så grib pensel, blyant eller en klat ler og gå på opdagelse.

Årets tema: “På vej til festen” er stærk forankret i den bibelske fortælling. I mange historier og lignelser i Det Gamle og Nye Testamente er der en bevægelse på vej mod noget større og bedre. Noget der overgår alt det gode, vi kender til.

God mad og vin sammen med fællesskab og glæde trækker et spor af forventning gennem Bibelen. Det spor skal vi gå på opdagelse i med nysgerrighed og opmærksomhed. Og vi vil gøre det sammen som mennesker, der kender til livet på godt og ondt. Vi skal lyttende og legende på vej til Festen.

Programmet udgøres af en daglig bibeltime om morgenen og resten af tiden bruges i værkstederne, hvor der er rig mulighed for at dykke ned i et område og snuse lidt til andre.

Parallelt med Krea-bibelkurset afholdes Outdoorkursus – også med max 25 deltagere. Bibeltimer og måltider er fælles for de to kurser.

Vi glæder os til at byde ind i et farverigt, spændende, legende, nysgerrigt, skabende univers.

Medvirkende

Kursusleder: Helle Viftrup
Bibeltimer: Daniel Lind
Tegning: Bente Sindahl Jensen
Maleri: Benjamin Abana

Seniorhøjskole

Til pris for menneskets forsoner

Temaet er: "Til pris for menneskets forsoner"

Pris: 3.850 kr.

30. august - 05. september

Max 60 deltagere

Pige-feriefridage

Tid til nærvær

Temaet er: "Tid til nærvær".

Pris: 1.590 kr.

06. - 08. oktober

Max 60 deltagere

Outdoor – Kajak og klatring

Kom med på eventyr

Nyhed!

Pris: 4.100 kr.

21. - 27. juni

Max 25 deltagere

Få eksklusive tilbud på mail

Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi. Men hvis vi keder os lidt og stykker et godt tilbud sammen, så kan du blive den første, der får det at vide.