Børkop Højskole

Del denne

Krea-bibelkursus

Krea-bibelkursus afholdes fra fredag d. 28. juni til torsdag d. 4. juli 2019. Temaet for kurset er: "Efter Guds hjerte"

Kreabibelkursus 2019

Program for kurset kan downloades her.

 

Der er få ledige pladser. Tilmeld dig via dette link.

 

Vi glæder os til at byde velkommen til 7 dage, hvor vi vil fordybe os i bibelsk livsinspiration og kreative processer og lade de to ting berige og udfordre hinanden. En stor del af dagen foregår i værkstederne, hvor I afprøver, leger, lærer, undres, forstår, forvirres, finder og beriges. Vi vil undersøge forskellige materialer og teknikker. fortrinsvis inden for maleri og ler, men det må gerne stikke af til alle sider.

 

Kurset kræver ingen forkundskaber, kun en nysgerrig lyst til at kaste sig ud i det kreative univers med inspiration fra Bibelens tekster og det levede liv, man kommer med. Her er plads til legebarnet, nybegynderen og den, der ønsker at fordybe sig.

 

Kursusleder er højskolelærer Helle Viftrup.

Valgmenighedspræst Daniel Lind holder bibeltimer om formiddagen.

Kunstmaler og foredragsholder Kari Rolighed Thygesen vil bidrage til værkstedsundervisningen,

og studerende ved Bornholms Designskole Maria Mathiasen vil også bidrage til værkstedsundervisningen.

 

Der er plads til 25 kursister på Krea-bibelkursus, hvor man indlogeres på eget værelse med bad og toilet. Børkop Højskole ligger naturskønt og let tilgængeligt med bil eller tog.

 

 

Prisen er 3.900 kr. Man indlogeres på eget værelse, som rengøres inden afrejse. Dyne, pude, håndklæde og linned kan evt. lejes. I tilmelding gives besked om eventuelt behov for særlig diæt eller indkvartering i stueplan (for gangbesværede).

 

Ønsker du det trykte program tilsendt til dig selv eller dit kristne fællesskab, så ring på tlf. 30 80 74 32 eller send en mail til imb@imb.dk.

Vokseværk