Børkop SommerGospel

Et kursus, hvor gospelmusikken får lov til at sprede glæde i alles hjerter (tilmelding åbner 1. december).

Pris: 4.600 kr.

23. - 29. juli 2023

Max 60 deltagere

Vær med til en uge fyldt med workshops, fælleskor, koncerter, nye venskaber, latter og øjeblikke som gør indtryk.

Kom og mærk hvor livsbekræftende gospelmusikken er og at den kan åbne op for dybe samtaler om tro og liv. Alle fra nybegyndere til erfarne sangere kan deltage i kurset. Den eneste forudsætning er blot, at du har lyst til at synge gospel.

Workshops

Ved din tilmelding vælger du en eller flere workshops. Når tilmeldingen åbner 1. december og det endelige program er på plads, vil du herunder kunne læse om de enkelte workshops og medvirkende på Børkop SommerGospel. Hold øje med siden – opdateres løbende.

Workshop 1

Beskrivelse

Workshop 2

Beskrivelse

Medvirkende

Kursusleder: Lene Svendsen-Tune

Lene Svendsen-Tune er gospelsanger og solist og har sunget sammen med nogle af de største gospelsangere i Danmark. Hun har sunget med i flere gospelkor, heriblandt Rejoice fra Aarhus, som er et af Danmarks bedste gospelkor.

Praktiske oplysninger

Ankomst og afrejse

Kurset begynder søndag d. 23. juli med ankomst og indkvartering mellem kl. 15 og 16. Kurset slutter lørdag d. 29. juli med en fælles afsluttende frokost.

Betaling

Prisen forudsætter deltagelse i hele kurset med overnatning på skolen.

Prisen inkluderer alle måltider, undervisning, udflugter og materialer til fælles opgaver. Er du elev på et af F23-kurserne, kan du få rabat på kurset.

Indkvartering

Du indkvarteres på eget værelse på skolens nyrenoverede kollegium. Du vil evt. dele bad og toilet med en anden kursist. På kollegiet har du adgang til vaskerum og te-køkken. Kollegiet og skolen er alkoholfri.

Vores dygtige køkken laver gode måltider til os, og vi hjælper dem med at stille maden frem og vaske op efter måltiderne. Ved afrejse hjælpes vi med at gå fællesarealerne over med en klud, ligesom vi rengør vores egne værelser.

Dyne, pude, håndklæde og linned medbringes eller kan lejes ved tilmelding. Dyne og pude koster 60 kr., håndklæde og linned koster 175 kr.

Børkop Højskole

Vi ligger placeret i naturskønne omgivelser nær Munkebjergskovene og Vejle fjord. Togstationen i Børkop ligger kun få hundrede meter fra skolen, og med motorvejsnettet inden for kort rækkevidde er det altid nemt at komme til Børkop Højskole.

Har du ikke været på skolen før? Læs mere om skolens faciliteter og få en virtuel rundvisning.

Ses vi?

Vi glæder os til at åbne dørene for en uge fyldt med musik, latter, sjov og rørende øjeblikke.

Seniorhøjskole

Temaet er: "Sat fri"

Pris: 4.100 kr.

28. august - 03. september 2023

Max 64 deltagere

MÆRK (Krea-bibelkursus)

Pris: 4.200 kr.

24. - 30. juni 2023

Max 50 deltagere

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.