Elevstævne 2020

Der bliver desværre ikke noget “GENSYN” på Børkop Højskole i 2020.

Vi har i august meldt ud, at vi i lyset af begrænsningerne for forsamlinger på 100 ville ændre elevstævnet til et stævne, hvor deltagere blev opdelt i jubilæumshold og andre grupper på under 100. I elevforeningens bestyrelse har vi nu ændret denne beslutning – i samråd med elevrådet på skolens efterårskursus (Classic E20) og skolens ledelse. Vi har set, hvordan smitte er kommet ind på en højskole i Silkeborg og har afbrudt et højskoleophold til stor sorg og frustration for eleverne. Vi ønsker at gøre alt, hvad vi kan, for at forebygge, at dette sker på Børkop Højskole. De nuværende elevers ophold er trods alt skolens vigtigste opgave og det, vi ønsker at give højest prioritet.

Vi har overvejet, om vi skulle lave et virtuelt elevstævne, som kunne livestreames. Vi vurderer dog, at dette ikke vil have stor nok betydning sammenlignet med de kræfter, der skal bruges på at sætte det op. Et elevstævnes største værdi er trods alt gensynet med dem, man har delt betydningsfulde måneder af sit liv med, og det kan ikke erstattes af et program gennemført på en skærm.

Elevforeningens generalforsamling 2020

Et fast tilbagevendende punkt på elevstævnet er elevforeningens generalforsamling. Vi i elevforeningens bestyrelse har tilladt os at gennemføre denne på utraditionel vis i lyset af corona og de begrænsninger, der følger deraf.

Det betyder, at I kan læse vigtige dokumenter som årsberetning og regnskab her nedenfor. I kan også læse om de to opstillede kandidater til elevforeningens bestyrelse. Da de ingen modkandidater havde, ses de som valgt – medmindre kommentarer problematiserer dette.

Hvis I har kommentarer, er I velkomne til at sende dem på mail til imb@imb.dk.

Dokumenter fra elevforeningens generalforsamling 2020

Formandsberetning 2020

Kassererberetning 2020

Regnskabet 2019-20

Præsentation af nye bestyrelsesmedlemmer

Da der op til generalforsamlingen ikke har været foreslået eller opstillet andre kandidater, anses disse for valgt til elevforeningens bestyrelse for perioden 2020-2022.

Birthe Rigtrup Johansen

Mit navn er Birthe Rigtrup Johansen. Jeg gik på Børkop i foråret 2018.

Til dagligt bor jeg i Aarhus og læser til socialrådgiver. I dette semester er jeg i praktik ved et visitations- og rådgivningscenter for voksne.

Jeg har valgt at gå ind i arbejdet i elevforeningen, fordi jeg ønsker at sætte mit præg på skolen. At gå på Børkop ændrede mit liv, og jeg har et ønske om, at flere skal opleve, hvor meget et halvt år på Børkop egentlig kan gøre af gode ting for mennesker, der søger et liv i tro og følgeskab med Jesus! Derfor valgte jeg at træde til, så Børkop kan leve videre som den gode højskole den er!

Lea Rughave Hørning

Hejsa! Jeg hedder Lea Rughave Hørning. Jeg er 27 år gammel og bor i Skjern med min mand Jonas, og vores datter Esther på snart 10 mdr.

Til daglig er jeg pædagog på Skjern Kristne Friskole – verdens bedste job hvis du spørger mig 😉  I min fritid er jeg teenklubleder i Skjern og spejderleder i Lønborg/Vostrup, og så kommer vi i Skjern IM og Skjern Bykirke. Jeg gik på Børkop Højskole efteråret 2014 – hej til jer derfra der ser med 😉.

Grunden til at jeg har sagt ja til at være i bestyrelsen er, at jeg egentlig bare syntes det lød spændende, da Maiken spurgte mig og fortalte om det. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.