Elevforening

Børkop Højskoles elevforening er stedet for alle tidligere elever på IMB. Elevforeningen arbejder for at binde nuværende og tidligere elever sammen. Ved at være medlem af elevforeningen kan man som tidligere elev stadig følge med i, hvad der sker på skolen. Det er elevforeningen, der udgiver elevbladet Zoom, planlægger det årlige elevstævne og administrerer den fond, der giver rentefrie lån til elever på skolens lange kurser.

Elevstævnet afholdes hvert år i september og er en invitation til, at du kan mødes med dine “gamle” holdkammerater på jeres skole. Elevstævnet byder på solid bibelsk forkyndelse og masser af tid til at genopfriske minderne fra dengang, du var elev på IMB.

Elevbladet Zoom

Zoom udkommer 2 gange årligt. Her har du mulighed for at læse om, hvad der sker på IMB lige nu. Der er forkyndende artikler, og tidligere elever fortæller om, hvad de har fået ud af deres ophold på IMB.

Ud over dette er det vigtigt for os at have en tæt kontakt til skolen, så vi ved, hvad der rører sig – ligesom det er et fast punkt, at vi be’r for skolens ansatte, dens nuværende og tidligere elever.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.