50 års jubilæumsfest 2024

Vi inviterer alle(!) til fest. Taknemmelighedsfest. Eller måske nærmere taknemmeligheds-festival. En 1-dags-festival med scener, koncerter, spændende talks, food-trucks, konkurrencer, hoppeborg og sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle – og så slutter vi selvfølgelig af med et stort fyrværkerishow!

TAK: Vi er taknemmelige for at være til, og for at have været til i 50 år – og derfor vil vi også benytte anledningen til at sige tak til dig, der er tidligere elev, kommende elev, ven af skolen, familie, interesseret eller bare nysgerrig. Tak fordi du følger med, og fordi du læser med her! Nu er du inviteret til årets største fest!

Vi håber du vil være med til at fejre Børkop Højskoles 50 års jubilæum sammen med os den 14. september 2024 fra kl. 10.00 og resten af dagen (eller så længe du har lyst)

Alle er velkomne, der er ingen tilmelding, og det er helt gratis! Tag dine venner eller familie under armen, tjek programmet ud og sæt kryds i kalenderen!

Vi har fyldt plakaten med et PAKKET program!

Faktisk skal du holde tungen lige i munden og planlægge, hvilke tilbud du i hvert fald ikke vil gå glip af – for du kan desværre ikke nå det hele. Men vi hjælper dig gerne lidt på vej, så her kommer et par udvalgte højdepunkter på dagen ↓

(se fuldt program nederst på siden)

Highlights:

Northern Assembly

Store scene kl. 18.15

Det aarhusianske folk-pop band, der er aktuelle med deres anmelderoste album The Choir of Trembling Hands giver koncert på store scene kl. 18:15.

Genhør

Mini-koncert på store scene kl. 13:00

Duoen består af Sophie Lillelund (saxofon) og Andreas Nørgaard (klaver). Genhør giver en mini-koncert på store scene kl. 13:00.

Fotograf: Jens Emil Kirkegaard

Gospel-Kids Danmarkskoret

Koncert på store scene kl. 11:15

Gospel-Kids Danmarkskoret er et kor med håndplukkede sangere fra Jylland og Fyn, der elsker at synge og sprede glæde om troen på Jesus. De synger derfor sange med et budskab om, hvem Jesus var og er, og hvad han har gjort for alle mennesker. Store scene kl. 11.15

Lovsangskoncert v/ Mathias Mouritsen

Store scene kl. 20.00

Andagt v/ Leif Andersen og dryp v/ tidligere elever.

Børkop Extreme Wipeout

Finale på Børkop Extreme Wipeout Arena (bag kollegiet) kl. 16:00

Wipeout: Én stor forhindringsbane, hurtigst muligt fra A til B, en masse udfordringer og et stort bassin fyldt med vand! Vi er ret sikre på du kender konceptet.

Vi bygger banen – du tilmelder holdet!

Saml dit dream-team af højskolekammerater, venner, familie, kollegaer eller folk fra klyngen, kirken eller hvor end din fantasi nu ellers tillader dig at sammensætte verdens mest bad-ass-wipeout-team! Der er åben træning for tilmeldte hold fra kl. 10.30 og de indledende heats begynder kl. 12.00.

Kl. 16.00 findes de endelige vindere i Børkop Extreme Wipeout når finalisterne tørner ud i en stort anlagt finale på Børkop Wipeout Arena! Følg med her på siden for praktiske detaljer omkring tilmelding, hold, antal deltagere m.m. Har du spørgsmål til Børkop Extreme Wipeout? Skriv til morten@imb.dk

Tjek det fulde program ud her

Programmet opdateres løbende. Ret til ændringer forbeholdes.

Udover vores store taknemmelighedsfest afholder vi i sommeren 2024 et helt unikt 50-års Jubilæumskursus. “En “once in a lifetime” mulighed for at genopleve dit bibelskoleophold eller komme på det bibelskoleophold, du ikke fik som ung.”

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vil du gerne høre mere om Børkop Højskole og vores elevers hverdag? Så modtag vores nyhedsmail. Vi kommer ikke til at spamme dig – det lover vi.