Børkop Højskole

Del denne

25 % rabat

Efteråret 2017 introducerer vi en helt ny sammensætning af vores 20-ugers kursus. Til E17-kurset gives helt ekstraordinært en forhøjet rabat på hele 25 % af ugeprisen.

Bøger

Beløbet skal betales i 5 rater og månedsvist forud.

EFTERÅRET 2017

Ugepris                                                                            1.430 kr.

25 % rabat givet af Missionspuljen                       - 357 kr.

Intropris pr. uge E17                                                   1.073 kr.

Studietur                                                               ca. 10.000 kr.

I alt for 20 uger                                                           31.460 kr.

 

Hvis økonomien er en udfordring for dig, har du mulighed for at søge om yderligere støtte. Se under menuerne "Støttemuligheder" og "rabat" i menuen til venstre. Blandt andet er der mulighed for støtte, hvis du bor på Færøerne og har ekstraordinære udgifter til rejse, hvis I tager på højskole som ægtepar eller hvis du deltager i to lange kurser i forlængelse af hinanden.

 

Du skal regne med udgifter til materialer, hvis du vælger fag i Det Kreative Værksted. Vælger du at deltage i Outdoor-fag, er der ekstra udgifter på op til 2.000 kr. til forskellige arrangementer og udflugter, udstyr samt leje af specialudstyr og ekstra instruktør.

 

Ved tilmelding modtager du en bekræftelse. Et par måneder inden kursusstart, opkræves du et depositum på 1.000 kr. Ved afmelding efter betaling af depositum går dette til dækning af højskolens administrationsomkostninger.

 

Bøger, indboforsikring, vask, kopier og lignende betaler du selv. På forårsholdet, hvor studieturen går til Etiopien, skal du desuden betale for de vaccinationer, du ikke har i forvejen.

Vokseværk